Circus Noël zoekt figuranten!

Circus Noël (NL)

Circus Noël is de grappige en supertoffe avonturenfilm vol magie van het circus. In het voorjaar 2019 zal de film in de bioscoop verschijnen. Het verhaal speelt zich af rondom Cultura Nova 2018. Enkele scenes worden tijdens het festival opgenomen. Voor deze scenes zoeken enthousiast publiek dat het aandurft om te figureren. 

Het perfecte decor
Circus Noël is een klein familiecircus, waar de magie, het avontuur en de romantiek van het circusleven de boventoon voeren, ondanks het vaak harde bestaan. Het circus zou zó op Cultura Nova kunnen staan. Ditmaal zijn de rollen echter omgekeerd en speelt Cultura Nova de hoofdrol in deze supertoffe familiefilm over de twaalfjarige Karo. Zij reist stiekem mee naar Cultura Nova met haar circusvrienden Tonie en Victor van Circus Noël. Op het festival moet zij alles op alles zetten om het circus te redden van de ondergang, ook al komt hun vriendschap hierdoor zwaar onder druk te staan.

Lijkt het je leuk om deze filmopnames bij te wonen en jezelf misschien terug te zien op het witte doek? Meld je dan aan via Laurelle:

laurelle@phantabasta.com.

Je kunt je aanmelden als figurant voor de opnamedatum 2 september 2018.

Graag vermelden:
– Voornaam, achternaam, e-mailadres en mobiele telefoonnummer.
– Welke datum je komt.
– Met wie en met hoeveel personen je komt.
– Foto’s van de aanwezigen.
– Leeftijd en geboortedata van de aanwezigen.