Examenvoorstelling Spiegeldroom

Studenten KTM Arcus College (NL)

Studenten Arcus College o.l.v. regisseur Dönci Bánki

Onder leiding van theatermaker Dönci Bánki heeft klas drama 3 van het Arcus College de voorstelling ‘Spiegeldroom’ gecreëerd. Het is een bewegingstheatervoorstelling in het kader van het afstudeerexamen van de MBO-opleiding Artiest/Acteur. Na veel positieve reacties is de groep vol zelfvertrouwen en gedreven om hun droomvoorstelling in een reprise tijdens Cultura Nova aan een groter publiek te tonen.

‘Spiegeldroom’ is dynamisch en kleurrijk bewegingstheater, ontstaan vanuit associaties, improvisaties, beelden en muziek. Veertien jonge acteurs serveren het publiek, zowel energiek dansend als verstild voortschrijdend, prikkelende beelden voor. Ieder vanuit een eigen uitgesproken karakter en bewegingsvorm. De personages ontmoeten elkaar of zoeken de confrontatie met elkaar op. Met samensmeltende energieën maar ook intense botsingen en scherp afgetekende solo’s als individueel antwoord.

Credits
Regie: Dönci Bánki
Regie-assistent: Maureen Alkema
Lichtontwerp: Maud Wedick
Spel: Leona Bakker, Regilio Bezee, Lio de Bock, Fabiano Erdas, Lisanne Franken-Post, Yentl Gerrits, Dylan Jongen, Romy Kwaks, Amber Nelissen, Noa Olmeijer, Jessica Parren, Valentijn Schmitz, Lars Vaessen, Léon de Vrede, Laurens van der Weij
Foto’s: Dian van den Bosch

www.arcuscollege.nl
www.facebook.com/KTMArcusCollege