Slava’s Snowshow (8+)

Slava (RU)

Op veler verzoek komt de beste clown ter wereld terug naar Heerlen!

De internationale pers noemt de Russische artiest Slava Polunin ‘de beste clown ter wereld’. The London Times noemt zijn Snowshow ‘een theaterklassieker van de 20ste eeuw.’ En Variety schrijft: ‘Overwhelming, invigorating, terrifying, delightful. It brings us back to the lost Eden of our childhood.’

Woorden schieten tekort als je de schoonheid, humor, dramatiek, theatraliteit of de unieke magie van ‘Slava’s Snowshow’ wil vastleggen. Het is theater in één van zijn mooiste en indrukwekkendste verschijningen; van grote schoonheid en gelijktijdig simpel, puur en echt.

Door samenwerking van festival Cultura Nova, Parkstad Limburg Theaters en Stadsschouwburg de Harmonie, keert Slava’s Snowshow terug naar Nederland. De voorstellingen in Heerlen zijn te zien van woensdag 12 t/m zondag 16 september, twee weken na Festival Cultura Nova.

De Snowshow is een mix van traditionele clownerie en modern theater; melancholie en humor gaan op poëtische wijze in elkaar over, licht en duister, verstilde momenten en spectaculaire theatereffecten wisselen elkaar af en eindigen in een spetterende finale die zijn weerga niet kent. Slava’s clowns raken een breed scala aan emoties en maken een soort van kinderlijke vrolijkheid los bij publiek van alle leeftijden. De voorstelling komt op speelse wijze letterlijk de zaal in en aan het eind wordt iedereen meegezogen in een magische sneeuwstorm.

Voor de voorstelling van zondagmiddag 16 september geldt een speciale familieprijs van € 87,50 voor vier kaarten. Tickets met deze speciale familieprijs zijn alléén telefonisch te boeken via 045-5716607. Let op: De familieprijs geldt niet voor sterrangplaatsen.

 

SLAVA’S SNOWSHOW
Presented by Parkstad Limburg Theaters & Cultura Nova
By arrangement with SLAVA and Gwenaël Allan
Created and staged by Slava Polunin
www.slavasnowshow.comwww.academyoffools.com